Гуен Стефани – певица, майка, модна икона, дизайнерка… много пъти сме се спирали на нейната визия и то с право! Една от най-стилните жени в Холивуд успява да превърне всяка своя изява в незабравимо преживяване, както за себе си, така и за нас!

От гледна точка на тоалетите, които Гуен подбира, в повечето случаи те са в класическата черно-бяла гама, в съчетание с така характерните за нея червени устни и платинено руси коси.

През ноември Гуен представи своята детска колекция в Лос Анджелис, която се казва „Harajuku Mini” и включва дрехи за малчугани от 6 месеца до 16 г.

От глава до пети, дизайнерката се бе спряла изцяло на дрехи от собствената си модна марка „L.A.M.B.” от колекция за пролет-лято 2012. Обувките на платформа също ни направиха впечатление – те са от същата колекция.

Сандалите са с бяла танкообразна платформа и с черни каишки, посредством които се обуват обувките.

Дрехата от пролетно-лятната колекция на L.A.M.B.:

Преди броени дни Анджелина Джоли направи своя официален първи дебют като режисьор на бляскава церемония в Лос Анджелис. В лентата „In the Land of Blood and Honey” Анджелина представя любовната история на един босненски мюсюлманин по време на войната в началото на 90-те.

Гуен, като близка приятелка на Анджелина, бе поканена на събитието, за което заложи отново на удобните обувки на висока платформа. Този път обаче тя избра гащеризон в бяло с интересна златиста шарка.

Какво ще кажете за обувките? Допадат ли ви?