Певицата Бритни Спиърс се сгоди за своя възлюбен Джейсън Тревик, съобщи Ройтерс.

Медиите съобщиха за годежа на двойката късно снощи, 16 декември, след като на своята страница в Twitter Спиърс написа, че предишната вечер Джейсън й е „направил подарък”, за който тя отдавна мечтала.

Водещият телевизионното шоу “Access Hollywood” се е свързал с Джейсън Тревик и той потвърдил информацията за годежа с Бритни Спиърс, отбелязва БЛИЦ.

Според информация на Us Weekly, Тревик направил предложение на своята приятелка по време на обед и й подарил пръстен с трикаратов брилянт. За отбелязване е, че той направил предложението точно на своя 40-ти рожден ден.

Според сайта TMZ, двойката отпразнувала годежа в Лас Вегас.

Бритни Спиърс започна да се среща със своя бивш агент Джейсън Тревик през юни 2009 година. За възможна сватба със своя приятел Спиърс е говорила още през 2010 година, обаче никога не е ставало дума за годеж.

Това ще е трети брак за 30-годишната певица. През 2004 година тя се омъжи за своя приятел от детство Джейсън Александър, но бракът продължи само 55 часа. Още същата година тя се омъжи за танцьора Кевин Федърлайн, обаче през 2006 година бракът им се разпадна. За спомен й останаха двама сина, над които загуби права заради пристрастеност към наркотиците.

* през 2009-а