Пред една истинска дама винаги стои дилемата какво да облече в Новогодишната вечер. Дали да бъде рокля? Или може би панталон? Евентуално пола с риза? Гащеризон-надали!

Приятел в нужда се познава, затова заедно с Woman.bg ще ви окажем първа помощ с четири горещи предложения на четири горещи марки, все още рядко познати на българката, но набиращи популярност. Какъвто и избор да направите от показаните, бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани.


River Island


Златна треска - в трудни икономически ситуации златото се е доказало като сигурна инвестиция. Вашата със сигурност ще бъде също, независимо дали ще бъде рокля с пайети, малка чанта или чифт обеци. А защо не и всичките наведнъж?


Topshop


Животинско царство – змийските шарки и принтовете с котки този сезон са инстинска сензация. За да направят истинско впечатление, оставете избраният десен да говори сам, като го съчетаете семпло. Като например тези обувки на платформи в цвят питон с изчистен гащеризон. Ррррр, май вече мъркате доволно!


Zara


Мъжки лукс – ако сте набрали достатъчно смелост тази година, тогава се спрете на един мъжки вариант: бяла риза, черен прав панталон и вталено сако. Поразровете се в мъжката секция за папйонка, избере чифт токчета и сте готови. Мъжете веднага ще предпочетат вашата компанията. Жените през това време тайно ще ви завиждат. И как няма-вие сте звездата на вечерта.


ASOS


Жената-вамп – ако изкусителността ви е присъща, тогава изберете вталена рокля, която да подчертава женствените ви форми. Колкото по-затворена, толкова повече ще събудите любопитството на околните. За цвят-в червено, ей така, за малко страст и повече горещи чувства. Време е дансингът да се подпали.

*Всички от гореизброените фирми доставят до България. Селекцията е подбрана така, че при цялостен избор на посочена комбинация да бъдат спестени разходите по доставка, като поръчката ще бъде в рамките на една фирма. Поръчката ще бъде доставена преди Нова Година в случай, че бъде направена до 21 Декември.


С тази статия се възползвам от шанса да ви пожелая весели и усмихнати празници! Бъдете здрави и стилни! Ще се видим в новата година, за която сме ви подготвили много изненади за СТИЛ40+. Ако имате въпроси, не се притеснявайте да пишете до редакционния имейл.