Повечето жени са на мнение, че за да бъдат "модерни", трябва само да следват модните тенденции. Но този начин на мислене по-скоро не ни допада. А и не само на нас…

Модата идва и отминава, но вие не сте длъжна да следвате "тълпата". Вашият собствен стил трябва да съобщава нещо за вас, трябва да е проява на вашата уникалност и да ви отличава.

Попаднахме на една млада дама, която ни грабна вниманието със своето излъчване, начин на обличане и естествена красота.

Противно на всеобщото очакване, Миа не си изправя косата, тя се гордее със своята буйна, къдрава грива, която я прави още по-уникална и чаровна.

Да си признаем и ние се влюбихме в сладките й къдрици и нейното позитивно излъчване!

„Всеки човек обича да изразява себе си по различен начин - дали чрез музика, рисуване или друго изкуство. Моя начин на обличане определено изразява характера ми и това как се чувствам”, споделя Миа.

„Ако се събудя с песента на The Rolling Stones „ Let It Bleed”, то автоматично ще подбера дрехи, които отговарят на настроението ми. Ако в ушите ми звучи нещо на The Cramps визията ми ще е съвсем различна… Моят стил е смесица от рок, малко модерен пънк и останалото е в главата ми – много въображение и любов към детайлите”, си признава чаровницата.

Нейният индивидуален стил е като добре разпознаваема марка.

Тя не си пада по типичният момичешки стил – много грим, дрехи, подчертаващи фигурата и тънките високи токчета.

Миа има непредсказуем стил, който се изразява в смели съчетания от дрехи, цветове и аксесоари. Малко хипи, малко шантаво, много удобно и най-важното оригинално!

Личният й стил се крие най-вече в детайлите и в дрехите, които носи и харесва, с увереност и удоволствие.

ВИДЕО: