Мнозина се опитват да скрият нещастието си от чужди очи и да заровят дълбоко своите несполуки и провинения.

На звездите обаче им е особено трудно да запазят в тайна личния си живот.

Мадона и брат й Антъни Чиконе


Докато Мадона глези децата си, купува си скъпи имоти и ходи на почивки с младото си гадже Брахим Зайбат, родният й брат живее като скитник и просяк. Вече от 18 месеца 55-годишният Антъни Чиконе живее под мост в Мичиган.

Братът на Мадона споделя, че е станал бездомен преди около година и половина. Подробностите от историята си остават мътни, но основните факти са налице – Чиконе бил изгонен от семейната винарна Ciccone Vineyard and Winery в Сатън Бей, където произвеждал вино под марката „Мадона“. „Семейството ми обърна гръб, когато преживявах труден момент. И никога не казвайте никога - това може да се случи на всеки“, казва Антъни, признавайки, че му е писнало да обяснява на хората защо роднина на богаташи е станал един от клошарите в гр. Травърс Сити.

„Нямам доходи и съм принуден да събирам празни бутилки и кенчета“, казва чиконе. Той споделя и че е много задължен на щедрите граждани, помагащи на бедните.

Сестра му Луиза Вероника, по-известна като Мадона, притежава разкошни имоти в Ню Йорк и Лондон. Престижното издание Forbes оценя доходите й от 2007 до 2010 г. на 280 млн. долара. Певицата е известна с благотворителната си дейност, която не винаги е ефективна. Например през март тази година стана известно, че са били откраднати 3.8 млн. долара, вложени от поп-кралицата в построяването на частно девическо училище за деца от бедни семейства в Малави.

Дженифър Анистън и майка й Нанси Анистън

Конфликтът се зародил през 1999 г., след публикацията на Нанси Анистън със заглавие „От майката до дъщерята и приятелите“. Откровените разкази относно детството и юношеството на звездата буквално вбесили Дженифър и тя незабавно оборила „клеветите“ в поредица от доста ядни интервюта, наричайки нееднократно майка си „душевноболна“.

Актрисата споделя, че разногласията й с Нанси започнали след развода на родителите й. 9-годишното момиченце обожавало баща си – световноизвестния актьор Джон Анистън – и винила за раздялата само майка си.

„Не съм виждала по-взискателен човек от нея. А критичното й отношение към мен направо наподобява шизофрения. Още откакто бях малка Нанси постоянно ми повтаряше, че съм неблагодарно чудовище, че съм грозна, дебела и тромава. От нея чувах само, че очите ми са твърде малки и твърде близко поставени, че имам твърде голямо лице и ужасната уста на баща си!“, казва актрисата.

След публикуването на книгата Дженифър престанала да говори с майка си. В началото на 2000 г. Холивуд бил шокиран от новината, че Нанси Анистън е влязла в болница с двустранна пневмония и поради липса на пари е трябвало да се обърне за помощ към клиника за бедни, където споделяла болнична стая с клошари.

Холи Бери и бившият й приятел Габриел Обри

Носителката на Оскар Холи Бери и моделът Габриел Обри се запознали през 2005 г. на фотосесия за рекламната кампания на Versace. Скоро двамата обявиха публично връзката си, а Холи неведнъж спомена в интервюта, че има „щастлив личен живот“. През март 2008 г. се роди и дъщеря им Нала Ариела Обри.

Всичко изглеждаше безоблачно и дори когато двойката обяви през 2010 г., че се разделя, всичко мина доста мирно. Но „най-интересното“ започна по-късно. Вече след разпада на семейството се развихрила жестока борба за попечителство над малката Нала. Отношенията между бившите партньори се напрегнали и Холи решила просто да зачеркне биологическия баща на момиченцето от семейната история, регистрирайки се като самотна майка. Както бихте могли да очаквате, това не се харесало на Габриел и той предприел стъпки да докаже бащинството си в съда.

От страна на актрисата били изтъкнати какви ли не аргументи – че бащата има безотговорно отношение към детето и дори е опасен за него, а Холи просто се опитва да защити дъщеричката си. Бери отказала роля във филм, за да присъства на делото. А окончателно решение все още не е взето.

Анджелина Джоли и баща й Джон Войт

Конфликтът между известната актриса и баща й Джон Войт започва през 2002 г., когато двамата обменили в пресата лоши мнения един за друг. Войт нарекъл дъщеря си истеричка, подчертавайки, че тя показва явни признаци за психическо разстройство. На свой ред Анджелина обвинила баща си в извънбрачна връзка, докато той все още бил с майка й.

Двамата дълго време не си говорели. Първата крачка към примирието успели да направят чак миналата година, като Брад Пит изиграл ролята на посредник и им уредил среща във Венеция по време на снимките на филма „Туристът“.

По думите на Войт сега кавгата е приключила, той се наслаждава на ролята си на любящ дядо и обожава внуците си – както кръвните, така и осиновените. „Изведнъж видях всичко в съвсем различна светлина. Един миг промени целия ми живот – върнах се при дъщеря си и семейството си. Сдобряването ми с Анджи е истинско чудо за мен. С внуците си винаги съм в прекрасно настроение и съм щастлив. Дъщеря ми също е щастлива“.

Очаквайте продължение...