Хавайска сватба и то в Деня на влюбените ще направи поп певицата Бритни Спиърс.

Романтичната Бритни ще се врече във вярност на бившия си мениджър Джейсън Трауик, с когото излизат от 2009 г., на церемония следващия месец на хавайския остров Мауи, пише inews.bg

Двойката, която обяви годежа си през декември, не иска голяма сватба, а ще направи церемония в тесен кръг.

Източник на National Enquirer допълва: "Възможно е след сватбата да има голямо парти, но самата церемония ще е само за Бритни и Джейсън."

За да отбележи стъпването на крака на дъщеря си бащата на Бритни ще ѝ върне контрола върху финансите, който ѝ беше отнет по съдебен път след физическия и емоционален срив от 2008 г.


"Джейми иска да отиде в съда в началото на февруари, така че Бритни ще бъде свободна жена в пълния смисъл на думата, когато се ожени на 14-ти", посочва източник пред Sunday Express.

За 30-годишната певица това ще бъде трета сватба – през 2004 г. тя се омъжи за приятеля си от детинство Джейсън Александър, но бракът им продължи колкото детска игра - 55 часа.

По-късно същата година тя се омъжи за Кевин Федърлайн, с когото останаха заедно малко по-дълго – до 2006 г., но достатъчно, за да се сдобият с две дечица.