Сигурно сте попадали не на един, не на два, а на много повече „забравени” чифта обеци от мама, баба или прабаба, в ъгълчето на чекмеджето?

Тези бижута, колкото и стари, не бива да бъдат затривани и захвърляни някъде из ненужните дрехи и предмети, напротив – ще видите как лесно може да ги преобразите в интересно допълнение към вашите „нови” аксесоари.



Като винтидж могат да се определят онези дрехи, аксесоари и бижута, които са натрупали дълго време носене, или още по-добре – стоене в гардероба.

Принципът е колкото по-старо, толкова по-добре а терминът се отнася както за нови (в смисъл на неизползвани) така и за дрехи и аксесоари втора употреба.

При бижутата винтидж стилът включва не само бижута от отминали години, но и новосъздадени бижута, вдъхновени от миналото и отминалите модни тенденции.

Винтидж-вълната набира популярност по света още в края на 90-те години на миналия век, а през изминалата година беше една от ключовите тенденции при бижутата – особено при ръчно изработените.

Няма да сгрешите ако запазите този „модерно стар” стил и го вмъкнете във вашите дрехи.



Обърнете внимание на малките детайли като закопчалка, камъни, цвят и големина на обеците, които искате да използвате като нов акцент върху другите ви аксесоари.

Със силиконов пистолет може да слепите обеците (след като сте махнали закопчалките) към обувките, чантата, лента за коса и пр.

Вдъхновете се от винтидж тенденцията!