Здравейте, момичета! Какво ли е да отпиваш вино, направено не от кой да е, а от самия Антонио Бандерас!

Шанса първи да опитат гроздовия еликсир, сътворен от голямата звезда имаха почитателките му от Флорида, където Бандерас представи виното си на организирания преди дни South Beach Wine and Food Festival.

Милиони жени от цял свят продължават да припадат по кадифения му глас, лека актьорска игра и чаровния му испански акцент.
Сега Антонио прибавя и нова стрела, която да изстреля право в сърцата на почитателките си – пускането на собствена марка вино!

51-годишният актьор представи преди дни новото си вино Anta Banderas и предизвика истински фурор сред посетителите на винения фест във Флорида.

Звездата от „Маската на Зоро” подписа стотици бутилки и сподели с любов и страст за желанието да направи вино, което да се хареса на неговата многобройна публика.



Небрежно облеченият Бандерас, неизненадващо за никого беше заобиколен от почитателките си, които попиваха всяка негова дума и поглед и се наслаждаваха на представянето на новото начинание на актьора.

С V-образното си деколте на зелената фланелка, с карирана риза и скъсани дънки, чаровният актьор разпали страстите на присъстващите, както само той умее. Секси очила и бейзболна шапка, партнираха на перфектния му аутфит.



Бандерас споделя пред MiamiNewTimes.com: "Винаги съм искал да произвеждам собствено вино, но това изискваше време, което аз нямах. Тогава започнахме с Anta project. Лозята, гроздето и технологията за виното са с максимално високо качество.

"Пътувах със семейството си през 2008 г. и се влюбихме един в друг – екипът на бодегата( изба) и аз. Решението бе взето, това е фамилна винарна, точно това, което търсех. "- споделя чаровният актьор.

Международната звезда, наскоро обяви, че ще направи биографичен филм за Пикасо и неговата емоционална борба, когато твори шедьовъра си Герника.

Пред испанския вестник "Ел Паис" Бандерас споделя: "Той е герой, който ме преследва от дълго време, но винаги досега съм отхвърлял този проект. И той и аз сме родом от Малага, разделят ни само няколко улици. Не е ли очарователно?”



Какъв ли ще е вкусът на виното, сътворено от Бандерас? Със сигурност в него ще има много страст, топлина и приятен послевкус! Остава само да го дегустираме и тук, в България! Хубав снежен ден, момичета!