Близначки,но не съвсем... От новата книга на прочутите близначки Мери-Кейт и Ашли Олсън „Influence” („Влияние”) става ясно, че колкото и да са еднакви, те са и много различни.

Kнигата съдържа автобиографична информация, а интервютата на близначките с известни лица от модния свят (като Карл Лагерфелд например),оказали особено влияние за формирането на личните им стилове.

Мери-Кейт и Ашли се появиха на представянето на книгата си, изглеждайки много изискано: едната потопена в класическо черно, другата от глава до пети в червено.

Известните близначки не само имат собствен уникален стил , но и го споделят с други хора, давайки модни съвети в тяхната книга. Сестрите Олсън успешно управляват огромна модна империя.

Близначките създават колекции за няколко различни проекти: детска линия дрехи Mary Kate and Ashley Olsen, разнообразни дамски дрехи Elizabeth and James и луксозна линия облекло The Row. И отскоро навлязоха в сферата на бижутата, които ще придадат изтънченост и оригиналност на всяка една визия.

Коя от двете ви харесва повече и защо? Очакваме вашите коментари по-долу!

Мери-Кейт се бе спряла на визия, изцяло в черно:

Обеци Roberta Chiarella

Докато Ашли Олсън бе избрала тоалет в червено:

Мини рокля Herve Leger

Дамска чанта ALDO