Понякога е достатъчно да си сложим свеж цвят на ноктите или устните и да се чувстваме добре.

Най-простите ритуали за разкрасяване могат да подобрят настроението ни и да подобрят външния ни вид.

Тайните за естествена красота се преоткриват и подобряват всяка година. Независимо от тези промени и от развитието на козметичната индустрия, има някои основни правила, които завинаги ще си останат валидни.

Научете повече за това как да подобрите настроението си с красота в дните, когато не се чувствате добре.

Тенът

Автобронзиращите продукти, които ни правят целуната от слънцето са много добър начин за подобряване на настроението с красота.

Разбира се, никога не забравяйте да се ексфоалирате, преди да пристъпите към автобронзантите. Естествено това важи и за тялото и за лицето ви. Така ще сте наистина готови за пролетното настроение.

Педикюр

Независимо, че още не е време за сандали, да имате перфектен педикюр е задължително.

Изберете цвят, който подхожда на тона на кожата ви, спазвайте тенденциите в цветовете, изберете интересна декорация, посетете професионалист.

Има толкова неща, които може да направите за прекрасните си нокти на краката, че кога, ако не сега му е времето?

Освежете лицето си

Освен че сте целуната от слънцето, добре е и да освежите лицето си. Използвайте нюанси в грима, които ви отиват и с които се чувствате добре, задължително слагайте руж и вазелин за устни с фактор против слънцето.

Модерният напоследък бял грим, както и лилавите сенки за очи и искрящите червила са подходящи за вас, само ако ще се чувствате добре. Изберете “вкусен” вазелин или гланц.

Екзотични парфюми

Миризмите на пролетта са екзотични, цитрусови и цветни. Изберете подобен аромат, за да може да подобрите настроението си и това на хората около вас.

Може да изберете и лосион за тяло със същата миризма и да се радвате на себе си през целия ден.