След като ви показахме, кои холивудски звезди са твърдо решени да останат чайлдфри, сега в поредица от статии ще ви представим някои от най-известните знаменитости в шоубизнеса, които са осиновили деца.

В средата на март месец тази година актрисата Чарлийз Терон се реши на важната крачка и осинови момченце на име Джаксън, което е и първото дете на 36-годишната носителка на Оскар.

Русокосата красавица предприе тази стъпка въпреки, че в момента е необвързана, след като през 2010 приключи връзката си с актьора Стюарт Таунсънд.

Друга знаменитост, която наскоро също се присъедини към отбора на звездните мамита е чаровната актриса от сериала "Сексът и градът" Кристин Дайвис.

Октомври месец миналата година тя оповести, че е осиновила момиченце на име Гема Роус. Подобно на Чарлийз Терон и Дайвис отглежда детето си като самотен родител.

Сандра Бълок и бившият й мъж Джеси Джеймс, с когото актрисата се раздели заради изневярата му, също осиновиха детенце – момче на име Луис Бардо.

Сега красивата звезда отглежда детето си сама и споделя, че самотното майчинство не е недостатък, а предизвикателство, което я е направило по-добър, по-емоционален и по-борбен човек.

Актрисата Калиста Флокхарт осинови момченце на име Лиам през 2001 година, когато все още не се срещаше с Харисън Форд.

След като през 2002 година Флокхарт започна връзка с актьора, звездата от "Индиана Джоунс" също осинови Лиам.

И чаровната Мег Райън е част от знаменитостите осиновили дете. Въпреки че, Райън има син от брака си с актьора Денис Куейд, през 2006 година тя реши да осинови момиченце от Китай на име Дейзи Тру.