Холивудският актьор Брад Пит е ветеран в преминаването по червения килим и го доказа снощи на филмовия фестивал в Кан.

Половинката на Анджелина Джоли показа звездния си статус като се забавляваше от сърце на премиерата на филма “Killing Them Softly”.

48-годишната знаменитост определено се появи с неочакван за феновете имидж – на “готиния тип”. Той носеше страхотен черен костюм с папионка и чифт златисти авиаторски очила, пише actualno.com

Дали не искаше да припомни, че е горд собственик на хеликоптер, подарен от половинката му, това няма как да разберем, но е сигурно, че външният му вид беше зашеметяващ.

Преди да стъпи на червения килим, за да поздрави стотиците си фенове, Брад бе забелязан да носи чашка със себе си, вероятно предпремиерно питие за добро настроение, което той доказа, че притежава.

Е, разбира се, това винаги може да е било просто вода, но пък тогава защо ще крие чашата зад себе си на излизане от хотела?

Актьорът, който планира сватбата си с Анджелина Джоли, за която все още не са определила точна дата, бе забелязан също да играе с телефона си, като не пропусна да направи няколко снимки по пътя към прожекцията, които може би ще покаже на децата си щом се прибере у дома.