Сексапилната певица Лилана, за която всички предвиждат политическа кариера, тъй като е член на Младежкия европейски парламент в Брюксел, всъщност поема по нов път.

Според мълвата, тя се е насочила към модните подиуми и щяла да става рекламно лице на една от най-известните и предпочитани от жените марки на бельо - Victoria's Secret.Лилана тайно е подписала договор с вносителите на модерното и елегантно бельо в България, което я причислява към групата на "Ангелите".Екипът, който работи за марката, отбеляза, че нашенката притежава визията, която от Victoria's Secret търсят.

Договорът за сега се отнася само за родината ни, но Лилана вече е на корицата на модно списание, където позира в прекрасен бански костюм.Предполага се, че Лилана ще отвори бутик, където ще внася луксозното бельо, обичано от всички дами по целия свят, пишат от lifestyle.bg

Сред ангелите на Victoria's Secret са неустоимите Адриана Лима, Алекандра Амбросио, Дутцен Крус, Бар Рафаели. Модните спектакли на марката не са просто ревюта, а грандиозни шоу програми.