Автор
Woman.bg

Кейти Холмс ще получи 15 млн долара след развода

От БГНЕС съобщават, че актрисата Кейти Холмс ще получи по 3 милиона долара за всяка година, в която е била омъжена за Том Круз, както и имението за 35 милиона долара в Бевърли Хилс.

33-годишната красавица подаде молба за развод миналата седмица и тъй като е подписала предбрачен договор, няма право да иска половината от състоянието на актьора, което според слуховете възлиза на 275 милиона долара. Вместо това тя ще получи общо 15 милиона долара за петте години брачен живот с Круз и къщата им в Бевърли Хилс.

Кейти, която посочи непреодолими различия като причина за развода, искала само попечителството върху шестгодишната им дъщеря Сури и според специалистите тя ще получава огромна сума за издръжка на детето от Том.

"По-голяма част от богатството е на Том. Тя ще трябва да се бори за голяма издръжка на детето. Кейти ще трябва да покаже, че Сури има бавачки, коли, занимания, дрехи, посещения при фризьор. Това изисква значителна сума за издръжката на начина на живот на Сури", заяви водещата адвокатка по разводите Вики Зиглер пред сайта Hollywoodlife.com.

След като разводът бъде финализиран, Кейти и Том ще запазят съответните си печалби от проекти, по които са работили от ноември 2006 г. насам. Освен имението в Бевърли Хилс, бившата двойка има къщи и в Ню Йорк, Колорадо, в Италия и Великобритания.