Късите топове са една от най-горещите тенденции за горещите месеци.

Много известни дами вече облякоха този спомен от 90-те. Но кой е правилният начин да си носи в ежедневието този модел, който често е критикуван, че разкрива прекалено много кожа.

Можете спокойно да сложите този топ, когато отивате на плаж или излизате с приятели на парти. Не е подходящ за офиса. Най-правилното съчетание за този модел е пола или панталон с висока талия.

Това, което много жени не си дават сметка е, че е ако искат да създадат визуалната илюзия за тънка талия, трябва просто да подчертаят най-тънката част от нея. А най-тънката част от талията е точно под ребрата. Ако се възползвате от новата тенденция – къс топ – и го съчетаете с панталон или пола, които свършват точно на най-тънката част на талията, ще постигнете желания ефект.

Дори да имате няколко излишни килограми, оголвайки най-тънката част на талията, създавате визуалната илюзия за фигура тип пясъчен часовник, освен това, ивицата кожа, която разкривате е супер секси.

Върху топа можете да сложите блейзер или жилетка и сте готови за навън.

Друго важно нещо, което трябва да знаете, че най-добрия къс топ не е стегнат, а леко широк и стои като камбанка, съветват от drehi.bg Това е още един трик, който ви помага да направите талията още по-тънка.