Тоалетите на звездите са почти толкова важни (ако не и по-важни) от холивудските продукции, които те представят.

Забравяме за актьорските умения, качеството на филмите и усилията, положени за постигането на един чудесен краен резултат. Това как изглеждат звездите, участвали в дадена лента, е много по-интригуващо за медии, фотографи, фенове.

Поне такова е усещането, хвърляйки поглед върху нашумялата лента „Total Recall”, която нейните актьори усилено промотират. И по-специално актрисата Джесика Бийл, която я виждаме да гостува от премиера на тв шоу и обратно. Изглежда 29-годишната актриса няма спирачки!През последните няколко дни тя се появи в няколко тв участия, облечена в най-актуалните модни дрехи.

Вижте трите визии на тъмнокосата чаровница и гласувайте за тази, която най-много ви харесва!

Джесика с рокля от есенно-зимната колекция на Oscar de la Rentа:Маслено зелената рокля с интересни апликации по нея е с класическа кройка, подчертаваща талията на Джесика.

Тя бе подбрала обувки на Louis Vuitton с остър връх, с които вече сме я виждали.

Прическа с бретон и свободно падаща коса допълваха визията й.Джесика с рокля от pre-fall колекцията на Giambattista Valli за свое участие в шоуто „The Daily Show with Jon Stewart”:Актрисата отново бе заложила на същата прическа и на почти идентичен модел рокля, акцентираща на талията.

Джесика бе комбинирала сатенената дреха с изискани черни обувки на Casadei и дамска чанта Fendi.


Джесика с рокля на Roland Mouret:

Двуцветната рокля бе свежо разнообразие във визията на Джесика.

Тя подбра тази дреха за участието си в шоуто на Jay Leno.