За пореден моден сезон жълтото е хипермодерно и в този случай, когато фактите говорят и модните богове мълчат.

Жълтият цвят е най-светлият основен цвят, експанзивен е - създава усещане за движение и често доминира пред другите цветове.

Жълтото е цветът на слънчевата светлина. Той е свързан с радост, щастие и интелект, създава затоплящ ефект, предизвиква бодрост и стимулира умствената дейност.

Нюансите на жълтото не за първи сезон са в челните редици на повечето модни дизайнери, това се дължи на способността на жълтото да оживи всяка една визия.

Заложете на този светъл и жизнерадостен цвят не само в облеклото, но и в обувките, дамската чанта и всички аксесоари, без които по принцип не можете! Комбинирането на няколко цветни аксесоара с черно-бял или тоалет в телесната гама е изключително модерно и стилно.

Жълто в съчетание с бяло придава лекота и енергия. Този цвят е много ефективен за привличане на внимание, така че е подходящ за подчертаване на най-привлекателните ви части от тялото.

Един съвет от нас: наситения жълт цвят подхожда на смугли девойки, а по-меките оттенъци на жълтото на дамите със светла кожа.

Elie Saab