Фотосесията беше заснета по повод церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон.

В сътрудничество с Британския моден съвет, "Vogue" поръчал на фотографа Ник Найт да улови Мос и други водещи британски манекенки в уникални облекла, създадени от топ дизайнерите на страната.

Супермоделът Кейт Мос позира в златиста рокля на Alexander McQueen за британското издание на сп. "Vogue".Наоми Кембъл също е облечена в дизайн на McQueen за фотосесията, а аристократичната красавица Стела Тенант позира в рокля на Кристофър Кейн.

* Stella Tennant

Лили Коул и Лили Доналдсън са облечени от Erdem и Vivienne Westwood, а любимката на Burberry, Джордан Дън носи рокля на Jonathan Saunders.

* Lily Cole

* Lily DonaldsonДжорджия Мей Джагър е облечена от Victoria Beckham, а манекенът Дейвид Ганди носи облекло на Paul Smith.

* Georgia May Jagger

Според слуховете всички манекенки, избрани от "Vogue", ще участват на церемонията по закриването на Олимпийските игри, но не е ясно дали ще се появят със същите тоалети като във фотосесията.

* Karen Elson

Едно нещо обаче е безспорно - с участието на бразилската манекенка Алесандра Амброзио в церемонията по предаването на Олимпийския флаг от Лондон на Бразилия, домакин на следващите Летни Олимпийски игри, закриването на игрите в британската столица ще бъде най-стилното до момента, предаде БГНЕС.