Вчера ви представихме новото парче на Соланж Ноулс, което със сигурност е едно от най-оригиналните в последно време… Вместо на нейната музика обаче, днес ще се спрем на визията на г-ца Ноулс.

Седмицата на модата в Милано беше закрита с традиционното благотворително мероприятие на amFAR (американската фондация за борба със СПИН) в края на септември.Както обикновено галата събра на едно място доста известни личности, сред които и красивата и талантлива Соланж.

26-годишната звезда бе подбрала изключително красива и стилна рокля на Rubin Singer.

Соланж е привърженичка на трайбъл и етно принтове, цветни шалове и тюрбани, които допринасят за уникалната й визия. Обича да комбинира панталони от деним с класическо сако в ярък цвят или обувки на висок ток в интересна шарка.

Но този път симпатичната сестра на Бионсе реши да подчертае красотота си с бяла рокля с гол гръб, галеща перфектното й тяло.

С естествената си обемна прическа и чаровна усмивка тя завладя нашите сърца. А аксесоарите, които главно украсяваха ръцете й, са красиво допълнение към семплата рокля.Обувките в цвят шампанско, на които се бе спряла са модел „Loila” на Jimmy Choo.С нетърпение очакваме следващите превъплъщения на стилната Соланж…

ВИДЕО:


Чуйте и вижте най-новото парче на Соланж: