Автор
Woman.bg

Пенелопе и Моника Крус с обща колекция бельо

Актрисата Пенелопе Крус и сестра й Моника създадоха собствена колекция бельо.

Испанската актриса и сестра й обединили усилията си с марката Agent Provocateur за създаването на колекцията "L'Agent", включваща 15 модела - сутиени, гащи и корсети.

"За двете ни с Моника е много вълнуващо да се впуснем в това ново приключение. Винаги сме били големи почитателки на Agent Provocateur и двете много искаме сътрудничеството ни да продължи дълго време. Много сме щастливи, че ставаме част от този прекрасен екип", заяви Пенелопе.

Сътрудничеството започнало, когато Моника била избрана за лице на марката за рекламната й кампания за сезон есен-зима 2012-2013 г. и била ентусиазирана от дизайните.

"Моника Крус беше чувствена в нашата рекламна кампания, а Пенелопе Крус винаги е била муза на Agent Provocateur. Пенелопе и Моника са дългогодишни почитателки на нашето бельо и внесоха нова чувственост на дизайните на марката. Работата със сестрите Крус беше прекрасна възможност да създадем една колекция и да засилим още повече връзките на марката с тях", заяви творческият директор на модната марка Сара Шотън.Сестрите участвали активно във всички аспекти на сътрудничеството и партньорството се очаква да продължи минимум пет години.

Колекцията ще бъде пусната в продажба през август догодина.