Изтръпвате само при мисълта за лъскави дрешки, бляскави тоалети и шарени пайети? Е, дами, помислете втори път, тъй като те продължават да бъдат на върха на модните тенденции.

Оставяме на страна офис дрехите и всички онези строги тоалети, които поставят рамки в нашето ежедневие и се насочваме към по-приятната част – след работното време!

И както се досещате там властва свободата, купоните и забавите с приятели.

Бляскавият стил издава толкова загадъчност и сексапил, че трудно бихме могли да му устоим. Отвежда ни е една екзотична реалност, където най-важното нещо е забавата.

Както и през лятото, така и през есента, лъскавите материи и бляскави апликации по дрехите и аксесоарите, остават водеща модна тенденция.

Искате да заблестите с красота, чар и… супер стилна визия? Превърнете се в парти принцесата на вечерта със страхотен тоалет. Рокля със сребърни или златисти пайети със сигурност ще привлече всички погледи.

Ако се спрете на рокля, панталон, пола или блуза с мъниста или пайети, то гледайте да избягвате да носите шарена дамска чанта или обувките, защото има шанс да прекалите с цветната визия и стилът ви да се превърне в безвкусен.

Не се обличайте в пайети от глава до пети, използвайте ги само като акцент и ще уцелите в модната десетката.