От дамите сме, които не ползват много грим, особено за ежедневието обичаме да залагаме на естествен блясък, малко гланц за устни и очна линия. И все пак от време на време обичаме да експериментираме с различни и по-смели нюанси червило или сенки за очи.

Ако смятате, че гримът ви е скучен или че не сте в крак с последните модни тенденции, то ще ви предложим няколко идеи, с които може да освежите ежедневната и вечерната си визия.

Магията на изкуствените мигли


Ако природата не ви е дарила с дълги и гъсти ресници, не се притеснявайте – вече можете да откриете разнообразни висококачествени изкуствени мигли, които са подходящи за ежедневието и най-вече за специални събития. Поставят се бързо и с лекота, а ефектът е страхотен!

Смесвайте ружа

На козметичния пазар се предлагат ружове, представени от 3 и повече цвята. Това е отличен избор, защото позволява да смесвате различните нюанси и да постигнете не само перфектно скулптиране на лицето, но и невероятен сияен тен.



Потопете устните си в блясък


Естествените устни са достатъчно привлекателни и намекът за блясък върху тях подчертава този факт.

Нанесете червило, което съответства на естествения цвят на устните ви и след това – два слоя безцветен гланц. Гланцът обвива устните с неустоим блясък. Изберете такъв с прасковен или млечно розов блясък за повече ефект.

Заложете на блясък на клепачите

Екстравагантно решение, но определено придава дълбочина на погледа и подсилва вашия сексапил.

Изберете нюанс на лек блясък, който е еднакъв с цвета на сенките ви за очи. След като сте нанесли любимия си цвят сенки, поставете на върха на пръстите си малко блясък и нежно докоснете горните клепачи.