Автор
Woman.bg

Меган Фокс с първа еротична фотосесия след раждането

За февруарския брой на списание „Esquire” Меган Фокс разкрива себе си и споделя най-интимните си страхове.

Тя казва, че се е отдръпнала за малко от светлините на прожекторите, защото те я карат да се чувства адски слаба. Плаши я най-много мисълта, че ще бъде запомнена само като секссимвол.

За себе си младата майка допълва, че е започнала силно да вярва в Бог още от малка, пише inews.bg. На 8-годишна възраст е посетила църква в Тенеси и оттогава вярва в небесната сила.

"Чувството е сякаш някаква енергия преминава през тялото ти. То се пълни с електричество и просто започваш да говориш неща, които не знаеш от къде идват. Говориш език, който само Господ разбира. Езикът, който се говори в рая."



26-годишната актриса навлиза в подробности, относно вярата си в Библията и обяснява, че комфорта, който намира в църквата, ѝ помага да избяга от лудостта на Холивуд.

"Не мога да понасям хапчетата. Не пия. Не губя контрол върху себе си. Трябва да разберете, че там (в църквата - бел.ред.) аз се чувствам сигурна. Възпитана съм да вярвам в Бог. Но не чувствам, че мога да защитя сама себе си."



Освен за вярата, Фокс говори и за своя идол.

Сред многобройните татуси на актрисата имаше и образ на Мерилин Монро, но преди време тя го премахна. Меган споделя пред списанието, че не е спряла да харесва иконата, просто Монро символизира друг вид поведение, което тя не иска да следва.



"Започнах да чета много материали за нея и осъзнах, че животът ѝ е бил ужасно труден", обяснява актрисата и допълва: "Все едно видях своето бъдеще. Не искам то да бъде толкова тъмно".

"Тя не е била толкова известна и мощна по онова време. Тогава е била нещо като Линдзи Лоън сега - актриса, на която не може да се разчита. Била е адски несигурна. Имала е целия потенциал на земята, но го е прахосала", добавя Фокс. "Не искам да следвам подобен пример."



Сега звездата се възхищава на друга холивудска икона - Ава Гарднър. За нея казва: "Тя е имала мощ. Винаги е получавала това, което иска и това, от което се нуждае."

Такава иска да бъде Меган. Силна и независима жена, която е нещо повече от секссимвол. Явно и затова нейно обежище са не баровете и хотелските стаи с наркотици и алкохол, а църквата.

Меган бързо е възвърнала формата си и вече няма дори следа от бременността ѝ.