Конкуренцията в секс индустрията е жестока. На пазара за секс играчки могат да се открият всякакви атрибути - от евтини пластмасови вибратори до секс кукли за хиляди долари.

Ако разполагате с повече средства, може да обзаведете спалнята си с истинско бижу. Състоятелни дами и господа дават хиляди долари за скъпарски вибратори и всякакви секс атрибути, съобщава в. "Монитор".

Производителите не пестят материали, за да задоволят и най-капризните си клиенти. Ето някои от тях:

Вибратор Pearl Royal $1 млн.



Бащата на най-скъпия вибратор е Колин Бърн. Заедно с бизнес партньора си Никол Галус създават секс играчка за 1 милион долара. Тя е кръстена Pearl Royal и е истинско произведение на изкуството. Вибраторът е изработен от масивна платина, обсипана с 1000 розови и бели сапфири, диаманти и перли, които доставят допълнителна наслада заради релефа. Една от перлите, която служи за контрол на трептенето на вибратора, може да се превърне в огърлица, тъй като Pearl Royal се предлага и със синджир от платина.

Позлатено яйце $150 000



Шведската компания Lelo лансира на пазара позлатен вибратор за $150 000. Окъпан в 18 карата чисто злато, той тежи около 150 грама. Проектиран да бъде съвместим с женското тяло, артикулът за забавление е със специална яйцевидна форма . Тузарската секс джаджа се продава в специална дървена кутия с механизъм за заключване. Продуктът е придружен от книжка с инструкции и калъф от сатен.

Дилдо с диамантен пръстен $59 154



Пръстен, инкрустиран с 18 карата диаманти, украсява това дилдо. Плод на въображението на един парижки бижутер и окъпан в бяло злато, този изискан вибратор се продава за $59 154. Тази секс играчка се нарежда сред новостите на пазара. Иновативният дизайн позволява дилдото да се разглоби и пръстенът с диаманти да заблести на ръката на дамата, която го притежава. Любопитна подробност е, че цели 177 диаманти украсяват бижуто.

Секс кукла по поръчка $23 080


Ако гаджето ви е зарязало и не може да преживеете раздялата, не е нужно да потъвате в скръб. Просто си пригответе $23 080 и си поръчайте изкуствена половинка. Американска компания за секс играчки се вдъхновила от историята на 50-годишен бизнесмен, чиято любовница му била шута. Той бил толкова съкрушен, че помолил да му изработят в реален размер секс кукла, която прилича на любимата му. Поръчката отнела цели 18 месеца, но крайният продукт бил зашеметяващ - секс мацката е с кожа, наподобяваща на допир човешката, теглото й е 50 килограма, а скелетът й е изработен от титанови сплави.

Масажен пръстен на „Бетони Вернон” $4254



Компанията „Бетони Вернон“ има с какво да се гордее. Пръстен с низ от перли и злато е лесно да бъде объркан с бижу, но всъщност ролята му е да масажира и стимулира. Дамата, която го носи, може да бъде спокойна, че само тя и партньорът й ще знаят за какво става дума. Цената на тази хитра секс играчка е $4254.

Черешова пръчка за пошляпване $3066



Ако си падате по грубия секс, черешовата пръчка за пошляпване на „Бетони Вернон“ е точно за вас. Изработката на пръчката за наказване на непослушни палавници в леглото е доста прецизна. От компанията производител обещават, че с техния атрибут клиентите ще молят за още и още наказания. Цената на черешовата тояга е $3066.

Инкрустирано с диаманти дилдо на Дейв Стюарт $1576



Фенките на музикалната легенда Дейв Стюарт вече ще могат да развихрят еротичните си фантазии с вибратор, проектиран от звездата. Секс играчката е инкрустирана с диаманти. Компанията Jimmyjane пусна на пазара Little Steel Tonight” за $1576. Производителите издават, че вибраторът е изключително тих и радва притежателката си с 28 диаманта на върха.