Миналата неделя на официална церемония в Мадрид бяха раздадени най-престижните награди за испанско кино - „Гоя”.

Победители в 27-то издание на конкурса са “Blancanieves” от Пабло Бергер (за най-добър филм) и френската лента “Intouchables”(”Недосегаемите”) - за най-добра европейска кинопродукция.

Любопитно е, че призът за най-добър латиноамерикански филм грабна кубинската комедия на ужасите „Хуан от мъртвите”. Сценарият ни пренася в кубинската столица Хавана, по чиито улици броди зомби. Филмът е носител на наградата на публиката на фестивала за фантастично кино в Остин, САЩ, както и наградата за фантастика на Международния кинфоестивал в Лийдс, Великобритания.

Има жени, чиято аура е толкова обаятелна и силна, че човек трудно може да откъсне очи от тях... Такава е и невероятната испанска манекенка Ниевес Алварес, която не спира да ни омагьосва с невероятните си визии.

Тя се появи на червения килим, по-впечатляваща и красива от когато и да било.

Елегантна, стилна, изискана, невероятна... Облечена в рокля от котюр колекцията на Stéphane Rolland.

С ръка на сърце определяме тази рокля като гениално произведение на изкуството.

Ниевес се бе спряла на вързана коса назад, елегантен грим, включващ класическо червено червило и нежно подчертани очи.

Много са известните дами, почитателки на „модните скулптури“ на гениалния Stéphane Rolland.

Rolland е пълноправен член на Chambre Syndicale de la Haute Couture и затова неговата марка може официално да носи етикет "висша мода".

Световноизвестният френски дизайнер винаги демонстрира своите уникални умения в изключително стилни и феерични колекции, пленяващи всяка една дама.