Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Наоми Уотс или Криси Тейган?

Resort колекцията на модна къща Alexander McQueen за това лято заслужава специално внимание, особено след като две изключителни дами подбраха една и съща дреха за своите публични изяви.

Сара Бъртън, креативният директор на бранда, представя истински произведения на изкуството, изработени от фина дантела, твърда кожа, метал, пера и хиляди скъпоценни перли. Жената на модната марка винаги е била вълнуваща, стилна и мистична.

Първата красавица, която се появи с рокля от колекцията на McQueen, бе актрисата Наоми Уотс за наградите „People’s Choice Awards“.



Номинираната за Оскар актриса изглеждаше толкова сексапилна и стилна в дрехата, която се отличава със златиста горна част без гръб и с дължина до земята.

Русокосата звезда се бе спряла на семпъл грим и бълниста прическа, подходящи аксесоари и усмивка на лицето, върху която се фокусираха фотографите.



Тя изглеждаше толкова елегантна, че и на нас ни се прииска да се облечем за специално събитие точно по този зашеметяващ начин!



Другата изключително чаровна дама, която демонстира завидна фигура и уникален стил, бе годеницата на Джон Леджънд.

Криси Тайгън блесна на червения килим на партито на сп. Vanity Fair след наградите Оскар в тази прекрасна дреха от resort колекция за 2013-а.



Манекенката бе заложила на алено червени устни, прибрана назад коса и обеци със скъпоценни камъни.

Двамата влюбени изглеждаха щастливи и се допълваха перфектно един друг...



Една прелестна рокля, две още по-прелестни дами, но коя е вашата фаворитка?

Гласувайте най-долу в анкетата!!