Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Никол Ричи или Дафне Фернандес?

Нека ви припомним, че дрехите на райе са абсолютен хит за сезон пролет-лято. Райетата са страхотен начин да създадеш илюзия - привличат погледите, придават известна драматичност и акцентират върху силуета на жената.

Тази актуална тенденция превзе и звездните сърца. Две чаровни и стилни дами се появиха на светски събития с една и съща дреха на черно-бяло райе.

Дрехата, за която става дума, е от pre-fall колекцията на „Stella McCartney“ за 2013-а. Вертикалните райета издължават силуета и карат жената да изглежда по-висока и слаба.



Никол Ричи предпочете роклята с дължина до коляното за своята поява за ревюто на Stella McCartney по време на Седмицата на модата в Париж.



Чаровната звезда изглеждаше стилна, елегантна и изискана. Комбинирайки роклята с класически черни обувки на висок ток и с остър връх, Никол достойно зае предна позиция на ревюто до друга красавица – Джесика Алба.



Червените нокти никога няма да излязат от мода. На този маникюр се бе спряла Никол, което може само да ни радва, тъй като придава свеж, цветен акцент на цялостната й визия.



Испанската актриса Дафне Фернандес се появи с абсолютно същата рокля на червения килим на наградите „Fotogramas Awards” в Мадрид преди няколко дни.

Красивата звезда също заложи на цветен акцент във визията, но не върху ноктите, а върху устните си.



Розовото червило е много любимо на жените, особено за важни събития. Трябва да знаете, че устни, потопени в прасковено, ярко розово, цикламено или пък бледорозово изглеждат добре и са винаги на мода.

Косата й бе вързана назад, показвайки прелестното й лице.

Визията на коя от двете чаровници ви допада повече? Гласувайте за вашата фаворитка в анкетата по-долу!