Автор
Woman.bg

Ди Каприо: Кариерата ми пречи да си намеря жена

Леонардо Ди Каприо смята, че кариерата му е причината да е нещастен в любовта.

38-годишният актьор, който имаше връзки с редица манекенки като Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Ерин Хийтъртън, признава, че снимането на филми по цял свят не му позволява да задържи жена до себе си.

Леонардо и Жизел Бюндхен

Леонардо и Бар Рафаели

Леонардо и Ерин Хийтъртън

"Шестте месеца, през които съм в Мароко или на някое друго подобно място, не са най-доброто нещо за една връзка", сподели Лео за майския брой на сп. "Ескуайър".

Актьорът, който неотдавна беше свързан с бившата Мис Косово Афердита Дрешай, разкри още, че винаги се е смятал за второ качество в Холивуд, въпреки че три пъти е номиниран за Оскар, и доскоро трудно понасял славата.

Леонардо ди Каприо и Афердита Дрешай

"Не разбирах какво е славата и не разбирах какво е да си част от гигантски хит като "Титаник", не разбирах какъв гигантски хит е "Титаник" в сравнение с другите гигантски хитове. Няма книга с правила. Никой не ме е напътствал как да преодолея усещането, че ме гледат през цялото време и никой не ми е казвал как да бъда нормален, когато всички се държат и ме гледат различно", сподели Лео.

Сега обаче той се чувства по-спокоен в светлините на прожекторите и в момента се наслаждава на пауза в кариерата си, разкриват колегите от БГНЕС.