Ефирна, ярка, къса, удобна и в небрежен стил – това безспорно е валидно за летните плажни рокли, които помагат на дамите да изглеждат красиви и елегантни дори и на плажа.

Предпочитаните материи са лен, памук, коприна и сатен. Освен класическите цветове бяло и черно се налагат червеното, бежовото и по-ярките, т.нар. неонови цветове и роклите с цветен принт.

Красиви и предизвикателни са и анималистичните мотиви, по каквито си пада и Николета лозанова.



Четете още: Николета на леопардов бал

Може да се спрете и на красива туника това лято, която може да се носи свободно или пристегната с колан и стои добре на всеки тип фигура.

Цветните бродерии и пайетите също са важен елемент. Естествено не бива да забравяте и закачливите детайли, които правят от плажната рокля нещо специално, като цепките и асиметричните кройки.

Особено актуална е роклята балон, която обаче е подходяща за високи дами с по-големи мерки. За романтичните дами са подходящи детайли като волани, дантела, а защо не и панделка, а презрамките може да бъдат тънки или от нежна дантела.

Красиви и жизнерадостни са моделите на цветя и особено предпочитани са розите през този сезон. Сигурни сме, че имате поне една лятна рокля в гардероба си. Е, време е да се сдобиете с нова разкошна рокля за лятото и плажа.

Четете още: Свобода и стил: Широките панталони