Мелиса Хил e автор на няколко романа, станали бестселъри в Ирландия, Великобритания, Испания, Италия и др. Тя дебютира на българския пазар с „Малка кутийка от „Тифани”, а на 24 юли 2013 г. излиза втората й книга – „Гривна на желанията”.

Младата дама е известна като „кралицата на неочакваните обрати”. Читателите по целия свят признават, че в книгите й ги впечатлява сърдечността, ирландската непринуденост и умението й да изпълва сюжета с изненади. Самата авторка признава: „Особено ми допадат романи, в които има включена загадка и тя трябва да бъде разплетена, както и неочаквани моменти. Затова очевидно инстинктивно включвам тези неща от самото начало и в моите текстове”.

Мелиса Хил

И „Гривна на желанията” не прави изключение. Хил разказва историята на една изгубена гривна, която събира пътищата на няколко човека, и това може да промени съдбите им завинаги!

Най-ценното в живота на Холи О’Нийл са нейният 10-годишен син и гривната с висулки, която е получила анонимно преди години.

Оттогава във важни за нея моменти се появява ново талисманче, което тя добавя към другите – сякаш мистериозният изпращач знае кога има нужда от магия в живота й.

Холи е щастлива от работата си в малък винтидж магазин, където продава красиви дрехи, носени някога от богати и известни личности.

Малко преди Коледа пристига нова пратка и тя открива в елегантно сако „Шанел“ сребърна гривна с висулки. Холи е убедена, че трябва да намери собственика й и да му я върне. Въпреки че единствените следи към него са само висулките...

Търсенето я води из цял Ню Йорк, като постепенно Холи събира чрез фигурките детайлите на един живот. Но и въобще не подозира къде ще я отведе това...

Нежна и романтична история, която носи магията на любовта. Идеален роман в допълнение към лятното слънце на плажа.

Дата на излизане: 24.07.2013 г.
Цена: 12,00 лв.

Отзиви

„Новата книга на Мелиса Хил е абсолютно фантастична и невероятна! Красиво написана, красива история, красива корица... Мога да продължавам само с този епитет!” - Debrasbookcafe.blogspot.co.uk

„Чаровен и забавен роман, чете се на един дъх. И краят бе фантастично вдъхновяващ!”
- Internationalchicklitmonth.com

„Гривна на желанията” е изумителна от началото до края, харесвам всяка страница в нея. Мелиса Хил успява да задържи вниманието върху историята на всяко талисманче от гривната и начинът, по който е разказана, ви кара да искате да научите още и още...” - Chicklitchloe.blogspot.co.uk

„Препоръчвам „Гривна на желанията” на всички романтици. Историята ще докосне сърцето ви.” - Bestbookstoread.co.uk

Ако желаете да имате тази книга в библиотеката си, купете тук: http://shopping.bg/grivna-na-jelaniiata-melisa-hil