Холивудската двойка Евън Рейчъл Ууд и Джейми Бел станаха родители за първи път.

Представител на звездната двойка потвърди информацията, че актрисата е родила момче вчера. "Родителите и бебето се чувстват добре", заяви говорителят. Новината за бременността на Евън беше обявена през януари, три месеца след като тя мина под венчило с Джейми Бел през октомври 2012 г., припомнят от БГНЕС.

Актрисата поднови връзката си с Бел през лятото на 2011 г., пет години след първата им раздяла. Преди време Евън разкри, че макар да се чувства добре с бременността си, е имала трудни периоди.

Четете още: На коя й отива повече: Евън Рейчъл Уд или Робин Райт?

"Прекрасно е, но не е лесно. Чувствала съм се много уморена и съм изпитвала влечение към различни видове храни, но нищо чак толкова странно не се е случило. Маринованите лукчета са може би най-странното нещо, към което съм имала апетит. Правя йога и ходя, трябва да се ходи по пет пъти на ден", сподели актрисата.

Ако искате да участвате за един от 100-те комплекта слънчева защита на Mustela, участвайте в играта „Аз и мама на море“. Лятото е в разгара си! Защитете кожата на детето си и се наслаждавайте на слънцето!