Около 11 месеца, след като роди дъщеричката си Олийв, 38-годишната звезда на Холивуд Дрю Баримор отсече пред сп. "ИнСтайл", че тя и съпругът й Уил Копълман искат да имат още поне едно дете.

"Аз бях едно дете в семейството и бях самотна", казва актрисата в интервю за броя на списанието, който ще се появи на пазара на 16 август.

"На някои хора това им харесва и се чувстват независими, но искам около моите деца да има други деца. Може би две дечица, така че да могат да си живеят заедно, да си въртят очичките заедно, когато видят родителите си. Така че ще видим, може и да стане", казва Баримор.

За семейния си живот с Копълман тя уточнява: "Уил и аз сме баланс от противоположности и прилики. Той винаги казва"Да си мил е толкова важно", защото аз невинаги съм мила. Доста често се държа като кокошка с отрязана глава. Но мога да бъда и много силна. Скоро навлизам в 40-те си години и сега трябва да се обърна назад, да се поуча от невероятните уроци, които ми даде животът, и да ги приложа в качеството си на родител."

За това да имаш деца, актрисата най-много харесва сравнението: "Да си родител, е все едно да носиш сърцето си извън своето тяло."

Четете още: Дрю Баримор продава къща за 7.5 млн. долара (снимки)