Скарлет Йохасон има няколко повода за радост: тя се сгоди за своя приятел Роман Даурик, беше обявена за най-сексапилната кинозвезда от британския вестник „Mirror” и блесна с чисто нова лента („Под кожата“), която представи във Венеция.

Важни събития в живота на 28-годишната звезда, която винаги успява да изглежда превъзходно, а може би радостните вести я правят още по-красива...

Или поне на нас ни се струва, че Скарлет е разцъфнала като нежна роза.

Четете още: Скарлет Йохансон покори Венеция

Вчера вечерта на премиерата на „Under The Skin” в Торонто актрисата отново пръсна сексапил на червения килим, опитвайки се небрежно да скрие годежния си пръстен, който обаче нямаше как да бъде скрит или покрит, тъй като фотографите я дебнеха от всеки ъгъл.

Горещата звезда се бе спряла на интересна рокля в лилави нюанси на британската дизайнерка Вивиан Уестууд, която й стоеше страхотно. В комбинация с телесни обувки с отворен пръст и елегантната прическа, визията на бъдещата г-жа Даурик беше перфектна!

Подчертано женственият стил се завръща в модата. Но не за да превърне жената в сексуален обект, а за да й даде възможност да каже: „Аз се грижа за своя пол“! Скарлет умее много добре да подбира дрехите си, които ласкаво обгръщат формите й.

Срамежливата усмивка и небрежното потропване с крак ни накараха още повече да се влюбим в това нормално, но изключително привлекателно момиче... момичето, което Холивуд обожава!

Четете още: Официално: Скарлет Йохансон е сгодена!