Красивата танцьорка Яна Акимова вече официално е г-жа Димитрова.

Вчера късно следобед Петко Димитров стана законен съпруг на Яна, с която се залюби в шоуто „Денсинг старс" през пролетта, съобщи vsekiden.com

Сватбената церемония бе строго охранявана. Петко се бе заканил нито една снимка от най-важния ден в живота му да не попадне в медиите и бе ангажирал 15 човека охрана. Инструктирани да бдят като орли, мутрите бяха завардили столичния ресторант „Лебеда" и пропускаха една по една колите с гости.

Четете още: Петко Димитров и Яна Акимова: Вече сме семейство!

Тържествената церемония започна в неделя в 16 часа в църквата „Свети Димитър" в Панчарево. Малкият храм е известен на цяла България, тъй като в него се снима сериалът „Столичани в повече". Яна е успяла да настъпи Петко, така че очевидно тя ще властва отсега нататък в семейството, разказаха хора, присъствали в храма. Тя блестеше в изискана рокля на Ели Сааб за 20 000 лева, а половинката й се бе изтупал в костюм по поръчка, шит в ателието на „Агресия" с италиански платове на „Ерменджилдо Дзеня". Буквално 2 дни преди венчавката се наложило костюмът да се стесни, тъй като от притеснение Петко отслабнал с 4 килограма.

Четете още: Допада ли ви: Тоалетът на Яна за РД на любимия й Петко

Младоженците пристигнаха с 2 сватбени коли. Яна и Петко се возеха в отделни лимузини. Петко дойде с „Бентли", а бъдещата му съпруга бе транспортирана в матов син мерцедес S-класа. С лимузина дойде и кумът на двойката - доскорошния шеф на тотото и бос в Левски Иво Тонев, който според слуховете е съдружник на Петко в бизнеса му със заведения.

Над 300 елитни гости се стекоха на сватбата в изискания ресторант. Гостите хапваха леко, но изтънчено меню - салата с домати и биволска моцарела, кралски скариди в сос перно, а като основно можеха да избират между стек от младо еленско месо, пилешко с 3 вида пипер и ньоки и свинско с манатарки. Всеки от присъстващите получи специален подарък от младоженците - бутилка отлежала бутилирана ракия със снимката на Яна и Петко.

Четете още: Яна заживя с Петко!


Сред гостите блеснаха и бившите гаджета на Петко Димитров Преслава и Мария Игнатова. Фолк певицата пристигна в заведението под ръка с приятеля си Бирмата, с когото очевидно отново се е събрала. Игнатова пък дойде сама и стоя не повече от час. На сватбата не дойде Ели Гигова, която според мълвата изобщо не била поканена. Без покана бил и бившия приятел на Яна - Орлин. След официалната част микрофона хвана Галена, която бе специално ангажирана да пее. Преслава също изпълни няколко парчета за ВИП гостите, въпреки че се извини, че е леко настинала.

Галена преди сватбата

Азис, който е сред най-близките приятели на Петко, изненадващо не се появи на сватбата. Това породи куп догадки сред присъстващите. Мълви се, че изпълнителят решил да не присъства, тъй като нямало да е център на внимание - нещо, което дълбоко би го разстроило. Според друга версия, разпространена на сватбата, Азис се обидил от майтап на Петко, че е по-добре да не идва, защото като се изтърсил на сватбата на Николета и Валери Божинов, това им донесло лош късмет. Василка се засегнала и решила наистина да не ходи на венчавката.

Голямата изненада на сватбата бе появата на Николета Лозанова в комплект с Валери Божинов. Двамата пристигнаха отделно, но седнаха един до друг на масата. Те бяха побъркани от въпроси дали не са се събрали, а Божинов отвърна: „Защо не?".

Кадър от сватбата

Кадър от сватбата

Николета на сватбата

Сред по-екстравагантните гости бе Илиана Раева, която бе с тоалет на „Емилио Пучи".

На сватбата дойдоха и почти всички участници в последния „Денсинг старс", където двамата младоженци се залюбиха.