Автор
Woman.bg

Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович идват в България

Три от най-известните холивудски актриси е твърде вероятно да пристигнат у нас за снимките на нов екшън филм. Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович са почти сигурните звезди, които ще вземат участие в новата кинопродукция - The ExpendaBelles.

Продуцентът на лентата Ави Лърнър съобщи, че възнамерява да осъществи снимките на новия си филм в България. Идеята дошла след успеха на първите две части от Непобедимите, продуцирани и осъществени от Millennium Films също на родна територия.

В продължение на месеци не се споменаваха конкретни актьорски имена, но сега Ави Лърнър разкри, че ако всичко протече по план, към женския вариант на "Непобедимите” ще се присъединят именно носителката на “Оскар” Мерил Стрийп, Камерън Диас и Мила Йовович.

За момента информацията за бъдещия проект е оскъдна, но е изненада присъствието на Стрийп в подобен екшън филм.

Четете още: Анджелина Джоли ще се кандидатира за президент на САЩ

Участието на Диас и Йовович не изненадва толкова феновете. Мила вече има изграден образ на екшън звезда със зомби поредицата „Заразно зло", а Камерън има опит в жанра с ролята си в екшън комедията ‚Ангелите на Чарли".

По думите на Лърнър действието на The ExpendaBelles ще се развива в Бруней, където няколко жени са принудени да се борят срещу богат и могъщ престъпен бос.

Лънър е категоричен, че женската версия на „Непобедимите" по нищо няма да отстъпва на хита на Силвестър Сталоун. „Ще има не по-малко битки, специални ефекти и каскади", твърди продуцентът.

Четете още: Кои звезди говорят чужди езици?