През тази седмица светът на модата се срещна отблизо с три изключителни дами, които са известни освен с кариерите си на актриса, певица и моден редактор, така и с интересното си чувство за стил.

Тези жени имат умението да носят шантави дрехи, но по начин толкова естествен, че изглеждат в очите ни не просто интересни, а красиво лудички.

Нека започнем със сравнително най-умерената сред днешните ни героини – френското очарование на киното Марион Котияр.

Харесваме актрисата заради елегантното ѝ излъчване, изключителен талант и открити предпочитания към нестандартни рокли.

Като муза и дългогодишен партньор на Dior Марион не пропуска да облече техен тоалет за всяко светско събитие, на което е поканена. Не прави изключение и появата ѝ на филмовия фестивал в Маракеш, Мароко.

Четете още: Dior печели звездни сърца

Роклята ѝ е от колекцията на Dior за Висша мода Есен 2013 и представлява смела смесица от сива, силно изрязана в областта на деколтето горна част, украсена с цветна бродерия, черна пола тип лале и бяла плетена пола по тялото, която довършва дрехата по малко странен начин. Като допълнение Марион носи в ръка черно-бяла чантичка, тъмно червило, висок кок и семпли черни обувки.

Четете още: Прекрасна дама в не толкова прекрасна рокля



Следващата „ку-ку“ модна икона и сладката Пикси Лот. Тя бе сред звездните гости на събитието Fashion Fringe 10th Anniversary Party, провело се във вторник в Лондон.

Британската певица определено е фен на розовите тоалети на Moschino Cheap and Chic, защото това не е първият път, в който се издокарва в подобна куклена визия.

Четете още: На коя й отива повече: Миранда, Райли, Пикси, Дауцен или Цветелина?

Комплектът представлява късо сако и още по-къси панталонки, които имат розови пухчета по края си. Под тях срамежливо се подава бяло поло, а в ръката ѝ се поклаща мини карирана раничка от колекция на Chloe Sevigny. Разпознахме веднага обувките ѝ – Jimmy Choo, модел Anouk.

Четете още: Топ комбинация: Тоалет в сиво и розово



Завършваме с най-лудата от лудите модни икони – Анна Дело Русо. Сами ще забележите, че тоалетът, който модната редакторка реши да облече за коктейлното парти на Michael Kors, провело се в Милано, не е от най-зрелищните ѝ тоалети, но пък не е и за подминаване.

Четете още: Ана Дело Русо харчи по 50 бона за дрехи на ден!

Всъщност, роклята в черно и жълто е част от есенната колекция на Michael Kors за 2013. Най-впечатляващи са шарените сандали, а най-излишна сякаш е шапката, дело на Piers Atkinson, която вероятно струва повече от чантата ѝ на Chanel.