Холивудската звезда Дженифър Анистън е поискала рекорден хонорар за участието си в продължението на комедийния филм "Ние, Милеровите", твърдят англоезични таблоиди.

Тя е пожелала 15 млн. долара, за да се снима в лентата, като сумата е малко под половината от бюджета на предишното издание на филма, уточнява Radar Online.

Четете още: Дженифър Анистън ще става самотна майка

Таблоидът добавя още, че актрисата е преговаряла да участва поне в едно още продължение на филма. Освен това тя искала още по-голям хонорар, но смъкнала претенциите си, след като попадна в списъка на авторитетното бизнес издание "Форбс" за най-високо хоноруваните звезди на Холивуд.

Комедията тръгна по екраните през август 2013 година.

Дженифър Анистън изпълнява ролята на стриптизьорката Роуз. Тя и още двама подрастващи са наети от дребен наркодилър, който се нуждае от фалшиво семейство, за да прекара през границата голяма партида наркотици.

За осем месеца филмът спечели 270 млн. долара в цяла свят. Бюджетът му бе 37 млн. долара. Дженифър Анистън получи 5 млн. долара хонорар.

В споменатия списъка на "Форбс" тя зае 4-то място. Изданието пресметнало, че от юни 2012 г. до юни 2013 г. филмовата актриса е спечелила 20 млн. долара.