Жестока драма с една от най-красивите жени в света потопи в сълзи феновете на сапунените сериали. Звездата от „Диво цвете“ и носителка на титлата „Мис Венецуела“ 2004 и „Мис Вселена“ за 2005 година Моника Спеър бе застреляна на пътя при опит за грабеж.

Красавицата влезе в черните хроники, след като неизвестни лица нападнаха нея и семейството й по време на почивка.

Четете още: Венецуелка грабна титлата "Мис Вселена" (снимки)

Заедно със съпруга си Томас и 5-годишната им дъщеря, 29-годишната Моника била на почивка в Пуерто Кабело. Семейството пътувало със сива тойота, когато катастрофират. Инцидентът се разиграл късно вечерта в понеделник. Авария на пътя предизвикала катастрофа и колата се блъснала. Семейството се спасило без наранявания, но Моника и съпруга й Томас Хенри излезли на пътя с надеждата да открият помощ, съобщава nbcmiami.com.

Полицията съобщава, че вероятно Моника и съпруга й са били нападнати с цел грабеж и след това застреляни. За щастие дъщеря им е ранена в единия крак и е вън от опасност.

Четете още: Американка е новата Мис Вселена

Новината покруси цяла Венецуела, а в САЩ се чуха остри критики след жестокото убийство на семейството. Моника и семейството й живеели в Маями и щели да се върнат обратно още в края на тази седмица.

Освен актриса Моника е носителка и на титлата „Мис Венецуела“ за 2004 година и на „Мис Вселена“ за 2005. Красавицата участваше в различни сериали, последният, от които „Pasión Prohibida” бе заснет през 2013 година.