Вчерашната ни статия за Ким Кардашиян по бански костюм изглежда е предизвикала доста бурни реакции у вас и за съжаление имаше много негативни коментари.

Някои от тях гласяха: „много е зле,голям гъз,като реши малко да потренира, за да го оправи ще и спаднат и циците,няма вариант да не спаднат заедно с гъза и пак ще си е зле(има де силиконки)“, „Не мога да разбера тая нейна мания да носи дрехи два или повече номера по-малки.Впиват й се в месата,очертават я!Кое му сексито да се чуди човек!!!“, НЕ! Винаги е била, е, и ще бъде жалка огромногъза бъчва!“

Четете още: Добре ли изглежда Ким по бански?

Няма как да отречем обаче, че 33-годишната брюнетка има стегната фигура, която е постигнала с интензивни упражнения за стягане на корем, дупе, ръце и крака.

И този резултат трябва да бъде видян и оценен от нейните фенове, според риалити звездата, която бе щракната за първи път по бански костюм в Тайланд.

За фотосесията годеницата на Кание Уест бе облечена единствено в златист бански костюм.

Снимките са повече от уникални, защото ясно се виждат пищните форми на Ким, както и сочните й задни части, за които се твърди, че са абсолютно естествени!

Дупето й е сред най-обсъжданите в света. Неколкократно завистници са споделяли, че то не е естествено, а се дължи на импланти. Това така и не се доказа, а брюнетката не спря да повтаря, че слухът е пълна глупост. Вие какво мислите?

Новата й визия както за ежедневието, така и за светски изяви напоследък включва по-лек грим.

Изборът й и този път падна върху естествените тонове - светло кафяво, телесно, шоколадово, бронзово, нюанси с перлен блясък. На устните си тя бе заложила на гланц в телесен нюанс, който подчертава обема им.

Четете още: Ким Кардашиян почти по бельо!