Колумбийската красавица София Вергара ще краси корицата на майския брой на списанието Women`s Health, съобщи британският в. "Дейли мейл".

41-годишната красавица показва с удоволствие прекрасните си крака и чаровната си усмивка във фотосесията за списанието, за която е в скромни като размер бикини.

Тя споделя, че е наясно с факта, че изглежда много секси: "Ще ви кажа една истина. От много време съм харесвана, заради моите гърди. Но ми омръзна да се говори само за това, защото съм наясно, че имам прекрасно дупе". И допълва, че е много агресивна в леглото с гаджето си, 38-годишния бизнесмен Ник Льоб: "Надявам се гаджето ми да мисли, че съм като тигрица".

"Само веднъж ми е достатъчно да се видя с някой и да си представя дали искам нещо от него. За мен всичко е чувствена химия."

Според нейните сравнение доста хора се чувствали много секси в момента, в който се събудят. Но колумбийската звезда изпитвала това усещане чак след като си вземела душ, изсушела си косата и си направела маникюра.

Тя не споменава, че през живота си досега се е измъчила в усилието си да изглежда привлекателна за мъжете: "Аз съм латино, в нашата култура се обличаме привлекателно за мъжете, за нашите приятели или съпрузи, и то повече от другите момичета." И допълва, че за да изглежда привлекателна никога не се мотаела из къщата си без сутиен и с увиснал бюст, пише БГНЕС.

Следващата й изява на големия екран ще бъде в лентата Chef, която ще се появи на 9 май и където си партнира с Робърт Дауни младши.

Четете още: Жените държат повече на целувката