Днес любимата на много момичета по света актриса и еталон за подражание - Блейк Лайвли, става на 35 години, ето защо ние решихме до подготвим специален материал, посветен на нея.

Представяме ти нейните най-впечатляващи визии в ролята на екранната ѝ героиня Серина Ван Дер Уудсен в сериала, който я направи звезда - "Клюкарката". Стилистът на шоуто Ерик Деймиън в много интервюта е споменавал, че за дрехите на блондинката той се е вдъхновявал от стила на моделката Кейт Мос - една небрежна елегантност, която в същото време е толкова впечатляваща, че няма как да остане незабелязана. Като цяло Деймиън винаги е залагал на забелязващи се аксесоари - чанти в различни стилове, експерименти с различни форми в украшенията.

Тайните на звездите за хубава коса

Обемни бижута, големи деколтета, злато и тюркоаз, както и няколко блестящи рокли - това обобщено са елементите в гардероба на сладураната с перфектно женствено тяло. Именно секси извивките на актрисата я правят световна любимка, a нейните визии от поредицата се помнят и до днес.

Сред любимите ни рокли на екранната Серина е тази по-долу в стил haute couture по време на лятото на Блеър и Серина в Париж. А вие, почитателки на "Клюкарката", коя визия на невероятната и сексапилна актриса ви допада най-много?