Автор
Woman.bg

След няколко развода те най-накрая откриха любовта - II част!

Вижте първата част ето тук!

Джина Дейвис

Актрисата Джина Дейвис е една от звездните дами, които преминават през няколко неуспешни брака, докато най-накрая успеят да намерят точния мъж.

В началото на кариерата си Джина се омъжва за ресторантьора Риачард Емоло, с когото обаче се разделят след по-малко от година. Последва втори брак за Дйевид, този път с колегата й Джеф Голдблум, за съжаление и той не е успешен.

В началото на 90-те години на миналия век актрисата сключва брак и с режисьора Рени Харлан, с когото се запознава на снимачната площадка на филм, в който участва. Този брак издържа малко по-дълго от предишните, но в крайна сметка отново завършва с развод.

Джина вече губи вяра в любовта, както споделя самата тя, убедена, че явно не й е писано да намери щастие в личен план. Но ето, че пътищата й с пластичния хирург Реза Джахри се пресичат, сякаш за да върнат вярата на актрисата в щастлвия край.

Тя и Реза сключват брак през 2001 година и вече четиринайсет години съжителстват в хармония и разбирателство, както споделят самите те.

Емблематични звездни двойки - IV част

Бриджит Бардо

Иконата на френското кино Бриджит Бардо също преживява няколко неуспешни брака.

Първата си любов актрисата среща, когато е едва на 15 години. Това е сценатистът Роже Вадим, с когото Бриджит започва да се среща тайно, а по-късно и явно, против волята на родителите си, които заплашват да я изпратят в Англия. Те омекват едва, когато Бардо опитва за първи, но не за последен път, да се самоубие.

Тя и Вадим обещават, че няма да сключват брак, докато Бриджит не навърши 18 години, също така, че няма и да правят секс. Двамата отдавна са нарушили второто обещание - още в началото на запознанството си с Вадим Бриджит забременява от него и тайно от родителите си прави аборт.

Все пак двамата удържат на първото обещание и си казват заветното "да" чак след няколко години, когато Бриджит навършва пълнолетие.

Двамата обаче се развеждат пет години след сватбата. Последват още два брака и два развода за Бриджит - един с актьора Жак Шерие и с фотографа Гюнтер Закс, докато русокосата красавица най-накрая среща мъжа на живота си - политика Бернард Д'ормале, за когото е щастливо омъжена вече повече от две десетилетия.

Емблематични звездни двойки - V част