Автор
Woman.bg

След няколко развода те най-накрая откриха любовта - III част!

Вижте първа част тук, а втора тук!

Анджелина Джоли

Списъкът на известните личности, преживели няколко несполучливи брака, преди да срещнат точния човек за себе си, няма да е пълен без Анджелина Джоли.

За никого не е тайна, че младините на актрисата са доста бурни, белязани от злоупотреба с алкохол и наркотици, тежки депресивни състояния, при които се самонаранява с остри предмети, и поредица от страстни връзки.

Една от въпросните страстни авантюри обаче прераства в нещо повече. На 28 март 1996 г. Анджи се жени за британския актьор Джони Лий Милър, с когото се запознава по време на снимките на филма "Хакери". На сватбата актрисата е облечена в кожени панталони и най-обикновена бяла риза. Това, което придава "празничност" и прави тоалета уникален е, че на въпросната риза Анджелина изписва името на съпруга... със собствената си кръв.

Въпреки ефектната церемония бракът между актьорите трае по-малко от три години и началото на 1999-та те се развеждат.

Една година по-късно Анджелина минава под венчилото за втори път, отново със свои колега – 15 години по-възрастния от нея Били Боб Торнтън. Двамата водят доста ексцентричен семеен живот, включващ носенето на шишенце с кръвта на другия като доказателство за любов и подаръци за Рождество във вид на надгробни плочи и парцели в гробището.

Оказва се обаче, че и Торнтън не е точния човек за Анджелина. Актьорите се развеждат през 2003 година, като само две години по-късно Анджи най-накрая среща него - мъжа с главно "М".

На снимките на филма "Господин и госпожа Смит" Джоли се запознава с холивудския красавец Брад Пит, като страстта между двамата бързо преминава от снимачната площадка в реалния живот, поставяйки началото на една от най-вдъхновяващите съвременни любовни истории в Холивуд.

Актьорите скрепиха връзката си с брак минала година, като на тайната церемония присъстваха всичките има шест деца - 3 биологични и 3 осиновени.

Харисън Форд

Харисън Форд има зад гърба си два несполучливи брака - първо той се жени за колежанската си любов Мери Маркуард през 1964 г., от която има две деца. През 1979 г. се развеждат и след 4 г. той отново надява брачния хомот със сценаристката Мелиса Матисън, от която се сдобива с още две деца.

Преломен момент в личния живот на Харисън Форд е срещата му с 22 години по-младата от него Калиста Флокхард. Двамата актьори започват афера през 2002 година, още докато холивудският властелин е женен за втората си съпруга.

Две години по-късно - през 2004 г. Харисън Форд се развежда с Матисън, която съгласно сделката при развода, трябвало да получи от бившия си 78,3 млн. долара. Дали това е станало или не, така и не се разбра.

Въпреки огромната разлика във възрастта Харисън и Калиста изглеждат създадени един за друг, факт, който убеждава актьорът да мине за трети път под венчилото. Той предлага брак на звездата от "Али Макбийл" на връх "Свети Валентин" през 2007 година, а сватбената церемония е три години по-късно през 2010-та.

Към днешна дата двамата са щастливо женени и заедно отглеждат 14-годишния син на Калиста, когото тя осинови, преди да се запознае с актьора. А когато преди няколко месеца Форд преживя инцидент с частния си самолет и бе настанен със сериозни рани в болница, Калиста остави всичките си ангажименти и неотлъчно бе до леглото му, докато не го изписаха.