Събота е любимият ни ден от седмицата, не само защото можем да станем малко по-късно и спокойно да изпием топлия си чай, а и защото се превърна в традиционен ден за шопинг.

След като ви показахме нашето предложение за перфектна стрийт стил визия, сега се впускаме в търсене на спортно небрежен аутфит за есенна разходка в някой от живописно обагрените столични паркове.

Няма да скрием от вас, че дънките са ни любима част от облеклото, за покупката на която винаги отделяме време, вдъхновение и пари.

Изискванията ни към идеалните дънки включват: удобство, стил и качество!

Точно такива модели можем да намерим в магазина на Totally Errected. Изборът ни бе категоричен - дънки в тъмносин цвят с така актуалната дължина до глезена.

Ето какво още подбрахме като допълнение към перфектната спортна визия за есенните дни:

Блуза с къс ръкав и щампа

Коя е тя: RELIGION PRE TEAR UP TEE BLOUSE

Дънки с разкъсани елементи

Кои са те: MISS SIXTY SOUL CAPRI TROUSERS

Бели маратонки

Кои са те: MISS SIXTY MUGELLO SHOES

Есенно яке

Кое е то: BYBLOS SABIRO

Като допълнение към този тоалет сме избрали есенно яке в синьо, едновременно топло и красиво. Никога не можете да сгрешите що се отнася до яке с подплата, а когато е цветно и закачливо, се превръща в абсолютен хит.

На влизане в магазина, първата дреха, която ни направи впечатление, беше тази блуза с къс ръкав в черно и бяло. Харесваме асиметричния й силует, свободнопадащата материя на гърба и оригиналната щампа.

Белите маратонки от друга страна са перфектното допълнение както към тази блуза в монохром, така и към skinny дънките на Miss Sixty.

Когато погледнем цялостната визия, виждаме, че тя е изградена от задължителните класики в женския гардероб. Те са онази щипка сол, която придава вкус на модния ансамбъл и с която никога не бихте могли да сбъркате. Защото такъв е обликът на съвременната жена - съобразяваща се с модните тенденции и в същото време придържаща се към класиките.

Като резултат имаме една спортно-елегантна визия за разходка в парка с любимия или с приятелка на сладки женски разговори.

Модната ни обиколка не спира дотук. Какво още подбрахме за вас, ще видите в следващия материал!