Някога мислили ли сте да вземете участие в тройка? И ако да, как сте си представяли преживяването – с двама мъже, с две жени, с дългогодишния си приятел, с колеги, с далечни познати...?

Тройката е деликатно изживяване, което може да нанесе повече психически поражения, отколкото удоволствие, ако не сте сигурни, че сте готови за него! Но ако вече сте взели двоето решение да споделите ласки с още двама партньора, то прометете следващите съвети от сексолози.

Трябва да имате желание. Не просто да ви интересно, а наистина да имате голямо желание за това изживяване.

Жената си избира жена, мъжът си избира мъж (в зависимост от това от какъв пол сте решили, че ще е третият човек)! Най-лесният вариант е да поканите приятелка, на която имате доверие. Така ще се отпуснете по-лесно.

Правилото "стоп"! Ако усещате, че не ви е комфортно или нещо не върви по план, винаги имате право да кажете "стоп"! И тогава всички трябва да спрат!

Трябва да има водещ в цялата работа. Обикновено, ако поканите другата жена, мъжът е като диригент на цялото действие.

Ако в тройката има двама мъже, единият води. Жената винаги се притеснява в такава ситуация и е нормално да не проявява инициатива. Тя чака да бъде водена.

Ако единият в тройката е вашият партньор? Как ще се отрази това на взаимоотношенията ви? Тройката може да бъде като подправка за вашия сексуален живот, но ако не сте подготвени, може да създаде неловкост и напрежение между вас и вашия партньор. Обсъдете го много внимателно.

Какви са вашите правила? Въпреки че сте решили да поканите друг човек в леглото си, това не означава, че всичко му е позволено. Ето защо е важно да се разберете с вашия партньор какви са границите и кое може да се прави и кое не може. Само по този начин ще имате поне минимална гаранция, че няма да изревнувате или да се почувствате зле.

Атрибути, които ще направят тройката още по-интересна: шалче, маска за очи, вибратор за клитор, нормален вибратор, анален вибратор (за напреднали).

В тройката всичко трябва да бъде като игра - постоянно да има смяна, много целувки, прониквания - това е танц, който не бива да спира нито за секунда. Така че, просто се отпуснете и енергията сама ще ви води.