Овен

Свободните представители на зодия овен ще намерят своята половинка сред хората, които се занимават със специфични професии. Възможно е влюбване от пръв поглед. Любовния роман може да бъде съдбоносен само в случай , че Овните залагат само на своите чувства а не на мнението на обкръжаващите. Семейните ги очаква една цяла година изпълнена намиране на ново хоби или съвместна дейност, която да бъде свързващо звено между тях.

Телец

Самотните представители на знака през 2016-та година ще си търсят партньор, които да задоволи не само техните сексуални , но и финансови потреби. Може би на Телците ще им се наложи да изберат между любовта и материалното. Семейните партньори е възможно да имат проблеми със суетността на своите партньори. Съхранете отношенията чрез преосмисляне на съвместните си цели.

Близнаци

Свободните представители на знака ги очакват много любовни отношения, но без сериозно обвързване. Вероятно е бързо да се сближите с потенциален партньор, но след първото разочарование бързо да прекратите връзката. Семейните Близнаци ще трябва да се изправят пред някои изпитания, като материални затруднения, манипулации и ако те не се разберат е вероятно в тези семейства да се стигне и до раздяла.

Рак

Неангажираните Раци през 2016-та година ще си спомнят за някоя стара любов. Връзката обаче може да се възобнови само не демонстрирате своето превъзходство.
Семейните Раци или живеещите на семейни начала 2016 година ще бъде благополучна и спокойна.

Лъв

Самотните Лъвове през 2016-та година ще имат много кандидати и ще им е трудно да изберат само един. Преди всичко Лъвовете ще изберат кандидат с приятна визия и емоционална съвместимост. Семейните Лъвове ще имат много разногласия и скандали , но те в повечето случай няма да са съществени и няма да доведат до необратими последици.

Дева

Неангажираните Деви ще си поставят задача бързо да намерят своята половинка. Ако искате през 2016-та да не сте сами не трябва да афиширате новите си връзки,а по-скоро да се опитате да свикнате един с друг и после да покажете своя избраник на близкото си обкръжение. Семейните Деви е възможно да имат проблеми със семейството на своите партньори защото пречат на техните семейни отношения.

Везни

Неангажираните Везни през 2016-та година ще имат шанс за съдбоносна любовна връзка, която може да промени техният статус. Главното е да не действат импулсивно за да не изгубят дара които им е предоставила съдбата. Семейните Везни ще имат много интензивна и изпълнена с приключения 2016-та година, като ще работят за свое собствено потомство.

Скорпион

Свободните Скорпиони ще използват всички свои хитрости за да се сдобият с партньор, като е възможно да попаднат на ангажирани вече хора. Време е да се ориентирате към хора с вашия социален статус. Семейните представители ще трябва да осъзнаят, че изискванията, които имат в семейно отношение са нерационални и 2016-та година ще е година на преоценка на ценностите.

Стрелец

Свободните от вас ще имат шанс да намерят своя половинка и ако съумеят да е задържат за по- дълго време може да ги очаква щастлив съвместен живот. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятен период. През тази година партньорите ще имат възможност да осъзнаят колко са ценни един за друг.

Козирог

Неангажираните представители на знака е малко вероятно да намерят партньор които да отговаря на техните високи изисквания. Помислете какво точно искате да притежава човека срещу вас. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятна за семейните отношения година, но за да го постигнат това разбирателство и хармония не е желателно Козирозите да не товарят партньора си със своите собствени проблеми.

Водолей

Неангажираните Водолеи трябва да се отпуснат и е възможно да се забъркат в отношения, които доскоро са били недопустими или забранени. Семейните представители на знака ще трябва да доказват своите качества и да стимулират своите семейни отношения непрекъснато, за да сплотят съюза.

Риби

Рибите без партньор ще се сблъскат с доста проблеми в личните отношения през 2016-та година, но все пак ще имат шанс да срещнат човек, които ще има всички качества, които търсят. Ще трябва да започнете да гледате обективно на нещата. Семейните представители на знака ще се сблъскат с много разногласия и трудно ще намират общ език с партньора си , но има голяма вероятност да преодолеят кризата и да запазят отношенията си.

По статия на http://occult-times.com/