Автор
Woman.bg

Жена смени работата си, за да стане порно звезда

Жена, сменила работата си в офис за кариера в порно индустрията, обяви какво точно я е накарало да предприеме този ход.

26-годишната Аликс Линкс от Ню Йорк завършва образованието си, като се специализира в комуникации и дигитален маркетинг. След няколко безработни периода, в които тя прави стрийптийз пред уебкамера, решава да се откаже от традиционната работа от 9 до 5 и да потърси изява в порно индустрията.

„Порното е нещо, с което искам да се занимавам от тийнейджърка. Част от приятелките ми знаеха това. Преди време намерих няколко стари списания Playboy в дома на приятел и си казах: „Леле, тези момичета са страхотни, искам да съм като тях“, споделя тя пред Cosmopolitan.

„Загубих девствеността си на 16 години от приятеля ми, но един документален филм за порно индустрията ми привлече вниманието. Гаджето ми ме попита какво мисля за плаката му на секси мацка от индустрията, а аз споделих, че е страхотна. Още тогава се запитах какво ли ще е да правя секс пред камера. Той обаче заяви, че ако някога направя подобно нещо, веднага ще скъса с мен. Ето затова няколко години пазех тайната от останалите хора".

Аликс завършва образованието си предсрочно заради добри резултати и извънредна работа по време на вакациите, но на 21-годишна възраст все още няма представа какво иска да прави с живота си.

"Пуснах няколко CV-та и веднага ме наеха в една ПР агенция, където започнах работа като асистент на собственика. След шест месеца бяха повишена, но тогава част от клиентите ми прекратиха договорите си с нас и бях уволнена".

Следва нова работа – като консултант по социалните медии на фирма от модната индустрия, но не след дълго отново остава без работа. "Тогава един приятел ми сподели за работата през камера. Още същата вечер се регистрирах, въпреки че нямах представа какво да очаквам. След само три часа изкарах 400 долара и веднага се запитах какво ли ще е, ако го правя като целодневна работа. Все пак изкарвах 900 долара на седмица със стандартната си работа".

Момичето не предприема тази стъпка, защото не е ходила в колеж, за да работи след това пред камерата и продължава да се изявява онлайн, само когато е свободна. След серия от няколко погребения на членове на семейството й, тя се решава да се обърне към индустрията, но този пък като работа на пълен работен ден. След 1 г. пред камерата, тя решава, че е време да сбъдне тийнейджърската си мечта. Затова се насочва към Калифорния, където се среща с представители на агенцията си.

Близките й така и не разбират за новото й начинание до август миналата година, когато нейн приятел не публикува във Facebook видео, на което тя и две други порно звезди обясняват как най-добре може да се прави орална любов. Въпреки неодобрението на семейството си, тя продължава да упражнява мечтаната работа. „Исках да си докажа, че можеш да правиш това, което сметнеш за добро. Част от хората имат мечта, но нямат сили да се борят за осъществяването й."

Източник: profit.bg