Автор
Woman.bg

Тайната на Ева Мендес - една и съща храна всеки ден

Днес тази уникална звездна красавица навършва 47! Можете ли да повярвате? Ние не, защото за възрастта си изглежда повече от перфектно. Ето как успява да го псотигне и каква е тайната ѝ за секси тяло:

Ева Мендес консумира една и съща храна всеки ден. Съпругата на Райън Гослинг се придържа към една единствена и очевидно крайно успешна диета от години. Това разкри красивата актриса пред сп. Shape за хранителните си навици и хитринките, които й помагат да има тази блестяща форма.

Звездата от „Бързи и яростни“ разкри, че тайната за префектното си тяло дължи както на редовните тренировки, така и на здравословния си хранителен режим. Актрисата, която е рекламно лице на „Ревлон“ и „Морган", яде едно и също за закуска, на обяд и на вечеря всеки ден.


"Обикновено започвам деня си с яйца. Те са като магия – от тях сутрин мога да си приготвя най-разнообразни неща - бъркани яйца, хляб Езекил, омлет и какво ли още не. На обяд наблягам на сьомга и ориз или киноа, като се старая винаги да включвам и по една салата. Същото консумирам и на вечеря. Еднообразната храна не ме отегчава. Напротив, намерила съм своя собствена формула, която да ме кара да се чувствам прекрасно в тялото си, да ме зарежда с енергия и жизненост през целия ден.

46-годишната актриса е майка на две прекрасни малки момиченца – Есмералда (5 г.) и Амада (3 г.).

На въпроса как е успяла да възстанови формата си отпреди раждането на втората си дъщеричка Мендес признава, че това дължи най-вече на непрекъснатото движение около децата си. „Аз никога не сядам. В движение съм през целия ден“, казва тя. Звездата вярва, че благодарение на здравословния си хранителен режим, ще даде добър пример на децата си.

По отношение на десертите и сладкишите актрисата споделя, че се старае да държи погледа си далеч от сладки изкушения въпреки слабостта си към шоколадовите бонбони. По малко от тях обаче актрисата все пак си позволява след обяд, но не и след вечеря.


Снимка: Mark Hom

Ева Мендес е привърженик на интервалната гимнастика и кардио тренировките. Сред любимите й физически упражнения са бягането и спринтът, които тя редува с вдигане на гирички и стречинг.