Автор
Цвета Герчева

Ако диетата не действа, имате нужда от спешен детокс

От няколко дни сте на диета, решени сте да свалите онези няколко килограма, които неусетно се натрупаха покрай летния отпуск, а кантарът не показва никакви окуражаващи резултати? Може би е време да се замислите дали не е време за детокс. Според много специалисти голяма част от диетите не действат, защото организмът има нужда от пречистване.


Много от нутриционистите и фитнес треньорите препоръчват да започнем цялостната промяна в начина си на живот с детоксикация, която е добре да трае поне 10 дни, а чак след нея да стартираме диетата. Така наистина ще свалим ненужните килограми, но освен това ще помогнем на тялото да се отърве от отровите, които неминуемо се натрупват в организма ни.


Без да си даваме сметка, тялото е изложено на куп вредни влияния. Мръсният градски въздух, липсата на достатъчно движение и заседналият начин на живот, храните с пестициди и хормони, стресът и преумората - всичко това оказва негативно въздействие върху организма.
И именно от там идва проблемът с повечето диети, които не работят. Причината е, че винаги трябва да се взимат под внимание вредните вещества, акумулирали се в телата ни през годините, някои от които са складирани под формата на мазнини.

Специалистите обясняват процеса така - когато стартираме диетата, мастните натрупвания се освобождават и започват да циркулират чрез кръвта из тялото, причинявайки сериозни щети на обменните процеси на организма. Но тъй като тялото е перфектно работеща машина, която винаги се стреми към баланс, то започва да пречи на отслабването, за да задържи токсините там, където им е мястото - в мастните депа.
Ето защо често диетата не работи - просто организмът има нужда от добро пречистване, преди да стартираме с режима за вталяване. Хапвайте повече сезонни плодове и забравете за киселинните храни - така ще помогнете на тялото да възстанови баланса си най-бързо.


Лекарите препоръчват да провеждаме по 4 курса на детоксикация годишно - два по-дълги през есента и пролетта и два по-кратки - през лятото и зимата. Ако все още не сте пречистили организма си, сега е времето. За да помогнете на бъбреците и черния дроб да изхвърлят по-бързо натрупалите се токсини и отрови в организма, можете да заложите на хранителна добавка, която спомага работата им, като ДИО-РЕНАЛ ДЕТОКС.


ДИО-РЕНАЛ ДЕТОКС съдържа стандартизиран сух екстракт от листа на бреза, в комбинация със стандартизиран сух екстракт от корен на глухарче. Тези билки помагат на тялото в битката му със свободните радикали и токсините. Препоръчителната доза за един кратък курс на детоскикация от 10 дни е три пъти на ден по една капсула преди ядене.



(в материала има продуктово позициониране)