Автор
Цвета Герчева

Глухарчето - магичната билка, която пречиства тялото

Всички сме го виждали по поляните напролет, но малцина от нас са се замисляли колко полезно е всъщност глухарчето. В древността го наричали "балсама на слънчевите лъчи" заради жълтите му красиви цветове, а според лечителите в Египет и Гърция корените на билката лекували тялото и помагали на организма да пречисти кръвта си. Днес вече имаме научни доказателства за полезните свойства на глухарчето, любимата билка на известната лечителка Мария Требен. Според нея растението има наистина чудодейни качества и помага за пречистването на организма от токсините и свободните радикали.


Сред магичните свойства на добре познатото ни глухарче са подобряването на функцията на черния дроб и далака и подпомагането на работата на бъбреците. Освен това екстрактът от корен на глухарче има и способността да енергизира тялото и да гони умората и ленивостта от организма. Според специалисти коренът от тази билка помага на тялото да изхвърля повече токсини чрез потенето и така на практика се извършва една много бърза и ефективна детоксикация.

Лекарите са установили, че билката с красиви цветове има способността да убива и ракови клетки - факт, който накара много учени през последните години да използват екстракта от глухарче в битката срещу най-коварната болест на нашето време.


Специалистите днес признават, че детоксът е една от най-важните стъпки по пътя към здравето и дълголетието. Именно затова той трябва да се провежда редовно, поне 4 пъти годишно. Така реално болестите се "лекуват" в зародиш. Когато пречистваме тялото си обаче, черният дроб и бъбреците са органите, които са най-натоварени, защото имат най-много работа. Те реално почистват кръвта ни от натрупаните отрови, помагайки на тялото да изхвърли вредните вещества. Ето защо е много важно да ги подкрепим в тази нелека задача с подходяща хранителна добавка, която да подпомогне работата им.


ДИО-РЕНАЛ ДЕТОКС е създаден специално, за да ни помогне в мисията ни да пречистим организма си. Съдържащият се в него стандартизиран сух екстракт от глухарче , в допълнение към екстракта от брезови листа, подобрява функциите на черния дроб и отделителната система. Тази напълно природна комбинация притежава редица доказани ползи върху човешкия организъм. Благодарение на богатия си на флавоноиди, терпени и важни менерали състав, тя стимулира отделянето на вода от организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, като минералният метаболизъм остава в равновесие. Специалистите препоръчват да приемаме ДИО-РЕНАЛ ДЕТОКС 3 пъти по 1 капсула на ден по време на детоксикиращия режим, за да помогнем на тялото да изхвърли по-бързо всички натрупани отрови.

*Как да проведем правилно детоксикиращия режим, четете в следващия ни материал.

(в материала има продуктово позициониране)